Welkom bij DTC Fanne

Dogfrisbee training

Dogfrisbee is een zeer leuke, intensieve sport die overgewaaid is uit Amerika. Het is een sport waarbij de samenwerking tussen hond en baas centraal staat. Het is dus ook van groot belang om je als baas in te zetten voor deze trainingen.

In 2007 maakte ik kennis met deze sport en in 2008 werd mijn eigen club opgericht. In de loop der jaren heb ik verschillende workshops en clinics gevolgd bij enkele grote namen uit de sport. Dit maakt dan ook dat ik met trots kan zeggen dat mijn eigen honden meerdere WK kwalificaties en titels op hun palmares hebben staan.

Wat deze trainingen betreft geven we ook de voorkeur aan individuele lessen, zodat we deze volledig kunnen afstemmen op de mogelijkheden van uw hond. Echter mensen die willen kennismaken met deze sport kunnen ook bij ons terecht voor een workshop die in een beperkte groep gegeven word. De workshops worden opgebouwd uit een stukje basis theorie en werptechnieken. Nadien kan er kort met de honden gewerkt worden. Let op! Alle honden komen apart aan bod!